Søg

BESTILLING EROTISK VÆRK

Jeg har gemmen tiden udført en del værker på bestilling. Bestillingsværker kan enten være efter egne fotos eller fotos taget af andre, men det er vigtigt, at du har ret til at benytte motivet. Jeg sætter stor pris på et personligt mø

de hvis muligt.Bestillingsværker er typisk meget personlige og et ønske om at give en velovervejet kærlighedsgave til sig selv eller sin kære.

Når jeg arbejder med erotiske “portrætter”, benytter jeg billedemateriale, som du sender til mig, eller som du kommer med personligt. Jeg vil helst have 3-4 fotos at arbejde med og benytte som forlæg. Jeg benytter kun modeller til “ikke-bestillingsværker”, da tryghed og fortrolighed er af utrolig vigtig mellem model og kunstner og ikke mulig at opnå over kort tid.

Processen er den, at jeg udfra de modtagne billeder laver nogle skitser, som måske er et mix af dine billeder. Når jeg har arbejdet mig gennem skitsen påbegynder jeg det egentlige værk.

Du bestemmer hvilket materiale værket skal udføres i og på:

  •  olie på lærred
  •  kul på papir
  •  minimalistisk på sort paper (outline)
  • Mixed media på papir – koloristiskPrismæssigt kan du sammenligne priserne med mine øvrige værker i samme størrelse og medie, men dog med tillæg fra kr. 1.500 – 5.000,-, alt efter medie og skitseudarbejdelser.

Du betaler ved bestilling.

Du skal vide at jeg ikke udfører deciderede portrætter, men arbejder med dine billeder på en måde så, jeg bibeholder min kunstneriske integritet og udtryksform. Produktionstiden på et værk varierer meget og kommer dels an på det medie du vælger, størrelse og kunstnerens øvrige opgaver.

Scroll to Top